Thematische Technologie Transfer

We brengen goede ideeën tot bloei. Het Thematische Technologie Transfer programma (TTT) stelt onderzoekers in staat om hun onderzoeksideeën naar het volgende niveau te tillen, deze te valideren en een succesvolle spin-off op te richten. Vanuit de gebundelde kracht van de vier Nederlandse technische universiteiten en TNO, stimuleert, ondersteunt en versnelt TTT de ontwikkeling van veelbelovende spin-offs.

Samen sterk voor meer impact

Goede ideeën een stap verder brengen. In een vroeg stadium de toepassing van veelbelovende onderzoeksresultaten in de praktijk stimuleren, ondersteunen en versnellen. Samen impact creëren op thema’s die ertoe doen. Dat is wat TTT drijft.

De vier technische universiteiten in Nederland (4TU) en TNO zetten zich met TTT in om nieuwe innovatieve bedrijvigheid aan te jagen. Dit doen we door potentie vroeg te signaleren en onderzoekers te ondersteunen bij het valoriseren van onderzoek. Door ons brede scala aan expertises kunnen we hierin echt impact maken. De kennis op verschillende domeinen vult elkaar aan, is snel toegankelijk en stimuleert cross-over samenwerking. De gezamenlijke focus op belangrijke thema’s en de financiële ondersteuning die we bieden zijn een krachtige impuls voor ondernemers in spé die hun marktkansen willen onderzoeken én benutten. De thema’s waar we momenteel op inzetten zijn Circulaire Technologie en Smart Industry.

Ontdek de cases die wij ondersteunen

Onze partner kennisinstellingen

Contact

Smart Industry

Nico Nijenhuis

n.nijenhuis@novelt.com

 

Circular Technology

Maurits Burgering

maurits.burgering@wur.nl

Privacy & Terms

Privacy Statement
Cookie Policy
General terms and conditions

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan voor onze TTT nieuwsbrief.