Thematische Technologie Transfer

We brengen goede ideeën tot leven. Het Thematische Technologie Transfer programma (TTT) stelt onderzoekers in staat om hun onderzoeksideeën naar de volgende stap te tillen, deze te valideren en een succesvolle spin-off op te richten. Vanuit de gebundelde kracht van de vier Nederlandse technische universiteiten, TNO en enkele UMC's, stimuleert, ondersteunt en versnelt TTT de ontwikkeling van veelbelovende spin-offs.

Samen sterk voor meer impact

Goede ideeën een stap verder brengen. De toepassing van veelbelovende onderzoeksresultaten in de praktijk in een vroeg stadium stimuleren, ondersteunen en versnellen. Samen impact creëren op thema’s die er toe doen. Dat is wat TTT drijft.

De samenwerkende partners in het TTT programma, de vier technische universiteiten in Nederland (4TU) en TNO, zetten zich in om nieuwe innovatieve bedrijvigheid aan te jagen. Door potentie vroeg te signaleren en onderzoekers te ondersteunen bij het tot waarde brengen van onderzoek. De slagkracht wordt aanzienlijk vergroot door de expertise van de partners in TTT bij elkaar te brengen. De kennis op verschillende domeinen vult elkaar aan, is snel toegankelijk en stimuleert cross-over samenwerking. De gezamenlijke focus op belangrijke thema’s en de financiële ondersteuning die TTT biedt, zijn een krachtige impuls voor ondernemers in spé die hun marktkansen willen onderzoeken én benutten. Momenteel doen we dit op de thema’s Circulaire Technology, Smart Industry en MedTech.

Ontdek de cases die wij ondersteunen

Onze partner kennisinstellingen

Contact

Smart Industry

Nico Nijenhuis

n.nijenhuis@novelt.com

Circular Technology

Maurits Burgering

maurits.burgering@wur.nl

MedTech

Esther Rodijk

e.rodijk@novelt.com

Privacy & Terms

Privacy Statement
Cookie Policy
General terms and conditions

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan voor onze TTT nieuwsbrief.